3 år senere…….

Denne blog har været gået helt i stå i meget lang tid, da jeg har været i et langt og udmattende udredningsforløb i sundhedssystemet og simpelthen ikke har haft enerigen til at gøre noget som helst. Nu er bloggen tilbage dog med en ny beskrivelse da mange ting har forandret sig for mig de seneste år.

Efter jeg blev syg er mange venner faldet fra og simpelthen bare holdt op med at kontakte mig, hvilket har såret min dybt. Fra min side har energien og overskudet ikke været til selv at blive ved med at være den der skal holde kontakten og derfor føler jeg at jeg er blevet efterladt med et stort tomrum fyldt med ensomhed.

Jeg har måtte indse at der skulle nye ting til for at få mig bare lidt op igen. Derfor flyttede Iggy ind hos os den 2. april i år. Han er af racen whippet og har indtil videre både givet store udfordringer men også rigtig meget glæde. Man kan nærmest sige at han er en form for servicehund for mig, for når jeg har ham ved min side skaber han så meget tryghed at jeg kan overskue ting som ellers er meget svært for mig at overkomme.

Der er sket mange ting efter Iggy er flyttet ind, jeg er begyndt at sy igen fordi fordi den stakkels hund jo skal have noget tøj på kroppen. Mange whippet’s fryser når der er under 10-15 grader, så jeg er derfor begyndt at designe min egen serie af whippet dækkener, så det er en af de ting som vil komme til at præge bloggen fremover. Udover dækkener har jeg også syet nogle halsbånd både i stof og læder, samt forskellige strik ting.

Udover at kreativiteten blomstrer så er jeg kommet i praktik i den mest fantastiske stofbutik, som hedder Fabricroad, som en del af et jobafklaringsforløb. Jeg er så glad for at være hos stofbutikken, jeg arbejder sammen med de mest fantastiske mennesker som giver mig følelsen af at jeg gør en forskel selv om jeg ikke er der mere end et par timer om ugen.

Selv om jeg i lang tid har haft lagt denne blog på hylden så har jeg alligevel fået en masse kreative ting fra hånden, og vil i løbet af det næste stykke tid lægge billeder og beskrivelser op af de ting jeg har lavet.

Jeg undskylder mange gange for ikke at have besvaret de kommentarer som er kommet i løbet at de sidste par år, og vil forsøge løbende at få dem besvaret også selv om det er længe siden de er skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress