Årets bedste genbrugsfund

Vi var forleden et smut i genbrug, og der stod der så en gammel Brother strikkemaskine. Den var efter min mening alt for dyr, men efter lidt forhandlinger fik jeg lov til at købe det til en fornuftig pris. Da vi kom hjem skilte vi den så ad for at rense dem og måtte desværre konkludere at der skulle meget mere end en rensning til. Kortlæseren var rusten og fuldstændig sat til i gammelt størknet olie, mange nåle var skæve og tungerne kunne ikke åbnes pga gammelt olie. Så måske det alligevel ikke var så godt et køb….

Men med en masse petroleum, rustfjerner, olie og vatpinde begyndte den at ligne noget. Jeg var så heldig at jeg for nogle år siden fik en anden gammel Brother strikkemaskine forærret som desværre var defekt, men jeg nænnede ikke at smide den ud, så den har vi kunne bruge til reservedele. Så i sidste ende endte det hele lykkeligt og nu er jeg i fuld gang med at lære den og kende 🙂

2016-01-12-21-02-31 2015-12-29-22-55-03

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress