Coronaprojekt: Strikket æresport

Da jeg på grund af kronisk sygdom har været nødsaget til at isolere mig grundet Covid19 pandemien har jeg set isolationen som en mulighed fremfor en hindring.

Da Danmark blev lukket ned var der 3 måneder til at mine forældre havde guldbryllup og jeg havde et helt bjerg at uldgarn i virkelig mange skønne farver.
Jeg har i flere år leget med tanken om at strikke blomster til en æresport til deres guldbryllup og nu havde jeg pludselig mulighed for at dedikere alt min tid på at få strikket blomster.

I går havde mine forældre så guldbryllup og var i den anledning taget på weekendophold i Nordjylland. Så der tog min mand og jeg ud til mine forældre og fik bygget æresporten op.

Æresporten er bygget op i lægter beklædt med hvidt netstof.Omkring netstoffet er der viklet en strikket hestetømme på 8 meter som jeg har strikket på min strikkemaskine.Alle blomster, blade, dyr og hjertet er strikket i hånden og både syet og limet på æresporten med limpistol for at de sidder pænt og stabilt.

Vindruerankerne har jeg strikket ud af fri fantasi og også enkelte af blomsterne, ellers har jeg brugt opskrifter fra de bøger med opskrifter på blomster og andet kravl som Lesley Standfield har udgivet.

Her under kan du se flere billeder af projektet