Den elektriske saks

Oktober 2015 styrtede jeg på cykel og har siden haft en dårlig hånd som indtil nu har krævet en Fiskars fjeder saks, men nu er blever så dårlig at jeg får ondt af selv at klippe de mindste opgaver.

Derfor har jeg købt denne elektroniske saks som nu har gjort at jeg igen kan klippe stof ud til alle mine syprojekter.

Til trods for den størrelse er den ikke tung og den er nem at holde ved. Den larmer dog meget så når du ser videoen bør du nok skrue lidt ned af lyden inden. Man skal også være opmærksom på at den vibrere så det summer lidt i fingerne bagefter. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb som er foretaget hos www.billigemaskiner.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress