DIY opsamler til overlocker 

Da jeg for efterhånden nogle år siden købte min Toyota overlocker var der ingen opsamler med til den. Jeg syede en stofpose til at sætte ind under maskinen og det har indtil nu fungeret upåklageligt. Posen kan ses her.

I mandags købte jeg mig så en ny Juki overlocker, ikke fordi den gamle Toyota er slidt op,  men simpelthen fordi jeg længe har ønsket min en overlocker som kan lidt mere.

Udover at den kan noget mere en min gamle, så  var der jo også en opsamler med til den. Så tænkte jeg at det vel var muligt selv at konstruere en opsamler noget lignende til Toyota’en, og startede med at skære en isbøtte til, så den passede til maskinen.

Det fungerede glimrende, men køn var den ikke….

Så kom min mand pludselig, helt ud af det blå, gående med en tom flaske fra en af de helt store flydende Bio-tex og med det samme blev den inde i mit hoved forvandlet til den flotteste opsamler ?

Efter en tur med noget rense benzin, for at få klisteret fra etiketten af og noget tilskæring, endte det med dette resultat.

Desværre havde jeg ikke ladet nok kant være på det stykke som skal ind under maskinen, så den kunne nemt blive skubbet væk. Men 2 skumdupper fra lageret fiksede problemet ? så nu er det bare at tippe overlockeren en smule og skubbe opsamleren på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress