En tærte er genial at lave hvis man har rester fra dagen før hvor der ikke er helt nok til at blive mæt af, så kan man komme det i en tærte.
Her er så opskriften på min tærte
Tærtedej:
3 spsk olie (30 gram)
3 spsk kold vand (45 gram)
3 spsk fromage frais (45 gram)
75 gram grahamsmel
135 gram hvedemel
Et nip salt
Æggemasse:
3 æg
350 gram fromage frais
Salt og peber
Grahamsmel, hvedemel og salt blandes i en skål. Fromage fraiche, vand og olie blandes i en skål. Held de våde ingredienser i de tøre og rør det godt sammen.
Rul dejen ud og læg den i et tærtefad.
Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 200 grader (175 grader i varmluftsovn) i ca 20 minutter.
Held fyld og æggemasse i og bag den videre i 35 minutter.
Husk har fyldet skal være tilberedt inden det kommes i tærten.