Grov madtærte

En tærte er genial at lave hvis man har rester fra dagen før hvor der ikke er helt nok til at blive mæt af, så kan man komme det i en tærte.

Her er så opskriften på min tærte

Tærtedej:

3 spsk olie (30 gram)

3 spsk kold vand (45 gram)

3 spsk fromage frais (45 gram)

75 gram grahamsmel

135 gram hvedemel

Et nip salt

Æggemasse:

3 æg

350 gram fromage frais

Salt og peber

Grahamsmel, hvedemel og salt blandes i en skål. Fromage fraiche,  vand og olie blandes i en skål. Held de våde ingredienser i de tøre og rør det godt sammen.

Rul dejen ud og læg den i et tærtefad.
Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 200 grader (175 grader i varmluftsovn) i ca 20 minutter.
Held fyld og æggemasse i og bag den videre i 35 minutter.

Husk har fyldet skal være tilberedt inden det kommes i tærten.