Heldragt til whippet

Det har godt nok taget mange mig mange forsøg gennem årende at lave heldragter til mine mynder, jeg er aldrig blevet rigtig tilfreds med resultaterne.Denne gang tog jeg en uformlig dragt som jeg havde købt på Wish og sprættede op så jeg kunne få en idé om hvordan de forskellige mønsterdele så ud.Her ses dragten på den ene af mine hunde og den sidder jo mildest talt frygteligt. Dog synes jeg fronten og forbenene sad rimelig.

Så tegnede jeg mønster efter den opsprættede dragt og prøvede at lave et mønster udfra de ændringer der skulle være i forhold til Kinadragten. Jeg slippede dragten i et billigt fleecetæppe fra Ikea og endte faktisk med et okay resultat som ses her under.

Jeg lavede et førsøg mere af et Ikeatæppe efter at have rettet lidt til i mønsteret før jeg kastede mig ud i et forsøg med noget bedre stof.

Denne “klovnedragt’ er syet af mine isolirester og med kortere ben da den skal bruges som undertøj under en heldragt af softshell som jeg har købt.

Til sidst syede jeg to dragter med lange ben i microfleece, jeg er meget tilfreds med resultatet og føler på ingen måde det er nødvendigt at rette yderligere på mønsteret og skal nu have syet 2 dragter med korte ben i uld til at have under softshelldragten.