Hundeluftertaske

Jeg har længe ønsket mig en hundeluftertaske men har ikke kunnet finde en som opfyldt mine behov som udover godbidslomme, flaskeholder og pølleposeudtræk også kan rumme regndækken til begge mine hunde, vandflaske til mig selv og selvfølgelig min pung og mobiltelefon. Alt dette uden at blive alt for voldsom.

Nu har jeg langt om længe fået sammesat den, for mig, perfekte hundeluftertaske. Den består af flere elementer som er købt i Kina gennem Aliexpress.

Jeg har købt en lille fiks militærtaske som som har mange gode lommer og stropper til eftermontering af tilbehør. I tasken er der plads til min vandflaske, telefon, hundenes regntøj, nøgler med mere.

På billedet ovenfor kan man se de elementer jeg har sammensat tasken af. Udover tasken har jeg købt en vandflaskeholder til at montere på den ene side af tasken og en godbidspose til den anden side. For at remmen ikke rutscher har jeg købt en anti-slip dims og nogle pivedyrs piverter til nødindkaldsbrug.

Jeg har vendt foret ud på godbidsposen og kortet det op så man ikke skal række så dybt ned i posen, så er det nemmere at komme til godbidderne.

Piverterne har jeg kommet i bunden af godbidsposens forlomme, så det nederste hvor der alligevel ingen godbidder er, fungerer som nødindkald.

Godbidsposen er monteret på taskens ene side med 2 plastikkarabiner som er beregnet til at montere på den lille militærtaske.

Jeg er super glad for min taske og alt i alt har den kostet mig omkring 160kr.

Jeg har samlet alle tingene på denne liste med links til Aliexpress, husk ikke at købe for mere en ca 76kr ad gangen hos samme forhandler for at undgå at din pakke bliver fortoldet.

Taske

Godbidspose

Vandflaskeholder

Piverter

Karabiner

Anti-slip dims

Hvis man har behov for noget ekstra tilbehør til fastgørelse af andre løsdele findes der også andet tilbehør end det jeg har købt. Der kan man eventuelt kigge i de foreslåede varer når man er inde på de varer jeg har listet. Vandflasken kan man finde her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.250 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress