Opsamlingspose til overlockeren

​Det er godt nok nogle år siden at jeg syede denne opsamlerpose til min overlocker, men i dag da jeg tømte den tænkte jeg at jeg hellere måtte tage et par billeder og dele idéen med jer.

Sagen er at jeg købte min overlocker brugt uden andet tilbehør end en pincet. Det betød at der heller ikke var nogen bakke eller pose til opsamling af afklip, hvilket var lidt træls. I starten hængte jeg en plastikpose ind under maskinen men synes ikke rigtig at det fungerede optimalt.
Så gik jeg i tænkebox og det endte med denne smarte stofpose.

Posen er syet i regnstof så den er glat og nem at få afklippet ud af. Derudover har jeg lavet den med en delbar lynlås så posen nemt kan lynes af så de hurtigt kan tømme den uden at skulle løfte maskinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress