Regndækken med limede sømme

Nu er der jo ikke længe igen til det bliver sommer, og den danske sommer er jo ofte ret våd og derfor ville jeg gerne have nogle lette sommer regndækkener til mine hunde. Dem jeg havde set mig lun på var desværre ikke på lager og forhandleren kunne ikke sige hvornår de kom igen.

Selv om jeg sidste år købte noget regnstof med det formål selv at sy regndækkener, var jeg blevet enig med mig selv om at jeg hellere ville købe nogen. Men nu det ikke kunne lade sig gøre måtte jeg alligevel selv i gang. Dækkenerne er lukket med velcro i fronten og under maven så de kan gives på uden at linen skal af hunden, foeret er svedtransporterende og syningen på ryggen er limet med sanitets silikone.

Her kommer min trojanske mynde, som jeg lavede i weekenden, til sin ret.

Først har jeg lagt 3 striber silikone, en på hver syning

Derefter har jeg glattet dem med sædevand på en finger så silikonen er blevet jævnet pænt ud og dækker alle syningerne.

Jeg har syet 4 i alt, 2 sorte med turkis foer og 2 i camouflage med sort foer. De 2 skal ligge i bilen så vi altid har et regndækken ved hånden når vi er på tur.