Sikre 24/7 halsbånd

Jeg er gået over til en giftfri loppe og flåt beskyttelse til mine hunde, det hedder Tic Clip og er æ fra firmaet Anibio. Det er et lille skilt som ligner et navneskilt som skal hænge i hundens halsbånd 24 timer i døgnet. Men da jeg af frygt for kvælningsulykker ikke lade mine hunde have halsbånd på i hjemmet måtte jeg finde på en sikker løsning hvor halsbåndet springer op ved unormal belastning.

I dag har jeg sammen med min veninde Conny lavet nye halsbånd til mine hunde som er sikre at have på når de er alene.

Vi har lavet 2 forskellige typer som begge er sikre hvis hunden skulle hænge fast i noget, så de går op og hunden ikke går hen og bliver kvalt.

Den ene type er med magnetlukning som nemt han springe op.

Det andet er med smykkekarabin og ringe som også vil springe op ved for meget belastning.

Vi er meget tilfredse med resultaterne og trygge ved at lade vores hunde være alene hjemme med halsbåndene på.