Slut med krøllede mønstre

Jeg synes altid det et en kamp at holde styr på mine symønstre når jeg ikke bruger dem. Der er ikke rigtigt plads til dem sammen med original mønsteret og de bliver krøllede når jeg forsøger at få dem i en plastiklomme.

Når man køber et MaGit mønster  hos Fabricroad.com kommer det i en arkivmappe, på den måde kan man både opbevare original mønsteret og ens egen aftegning i mappen, så man altid ved hvor det er og det ikke bliver krøllet og ødelagt.

Jeg var forleden i en kontorforsyning og købte disse mapper. Indtil videre har jeg fået ordnet mine mønstre på de dækkener som jeg har syet til min hund så de er nemme og holde orden i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.247 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress