Sukkerfri Chokoladefondant

Ingredienser (4 stk) :

100 g mørk sukkerfri chokolade (f.eks. Nellie Dellies)

100 g smør

50 g sukrin melis

40 g hvedemel

2 bæger (80 g) pasteuriserede æggeblommer

1 bæger (50 g) pasteuriserede æggehvide

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen og smelt den med smør og sukrin i en skål over vandbad. Det må ikke blive for varmt, lad evt. chokoladeblandingen stå og køle lidt af inden resten af ingredienserne røres i.

Sigt melet i blandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og rør godt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Fordel dejen i 4 ramakimere og bag dem i ca. 9 minutter ved 200 grader (180 i varmluftsovn). Husk at midten skal være flydende.

Serveres lune med f.eks. Easis vaniljeis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.232 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress