Sukkerfri fuldkornschokoladekage 

Som diabetiker har man sjældent muligheden for at svinge forbi bageren efter en kage til eftermiddagskaffen, da sukkerfri kager ikke er i deres standard sortiment. Derfor får i lige min opskrift på chokoladekage, som samtidig med at være sukkerfri og med fuldkornsmel også er hurtig at bage da den skal bages i microovnen.

Opskrift:

50 gram hvidhvede mel

75 gram sukrin

10 gram kakaopulver

1 tsk bagepulver

Et nip salt

Miks de tørre ting godt sammen inden du fortsætter.

Tilsæt
1 æg

35 gram olie

40 gram mælk

Rør det godt sammen og hæld det i en ovnfast skål

Sæt i mikrobølgeovnen på højeste styrke (min går op til 900 W, og det er fint) i 3 minutter og 15 sekunder.

Lad kagen hvile et par minutter og hæld den ud af skålen.

Kan med fordel serveres med vaniljeis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.250 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress