Sukkerfri rabarbermuffins

Vi har simpelthen bare så mange lækre rabarber i vores have i år, og de skal jo bruges til noget fornuftigt.

Derfor har jeg omskrevet min mors gamle kryderkage opskrift til en sukkerfri udgave med rabarber i stedet for rosiner.

300 gram sukrin gold
2 æg
1,5 tsk kanel
2 tsk kardemomme
1 dl mælk
100 gram flydende becel
1,5 tsk bagepulver
300 gram mel
200-250 gram rabarber i mindre stykker
20 muffinforme

Pisk æg og sukrin til en let og luftig masse, tør becel, mælk og kryderierne i.

Tilsæt mel og bagepulver og rør dejen godt igennen.

Flyd det halve af dejen i muffinformene og fordel de små rabarberstykker i formene og fordel til sidst resten af dejen i formene.

Bages 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 160 grader i varmluftsovn eller 175 grader i almindelig ovn.

Serveres med creme fraise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.220 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress