Ingredienser (ca. 15 stk)
Dej:
300 g hvid fuldkornshvedemel
300 g hvedemel
12 gram tørgær
18 gram bageenzymer (kan undlades)
½ tsk. salt
2 spsk. sukrin eller 1 spsk sukrin+
100 g flydende margarine
2½ dl lun minimælk
2 æg
1 tsk. Perfect Sød
Fyld:
120 g blød margarine
4 tsk. Perfect Strø
1 spsk. stødt kanel
Kom alle de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt sammen, tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem, gerne i en røremaskine. Dejen skal være glat og smidig men må ikke klistre mere end den kan rulles ud. Kom evt. lidt mere mel i hvis det er nødvendigt.
Lad nu dejen hvile tildækket i 15 minutter.
Mens dejen hviler blandes alle ingredienserne til fyldet sammen.
Nu rulles dejen ud til en firkant på ca.45×50 cm og fyldet smøres på.
I videoen som jeg linker til herunder kan du se hvordan dejen skal foldes og hvordan snurrerne skal tvistes
Snurrene skal nu hæve tildækket i 45 minutter og bages efterfølgende i ca. 15 minutter ved 200 grader.